FRI Fragt | GRATIS gaveindpakning
Devar app

Oplev verden på en helt ny måde med en ny DEVAR app

Den ny App er udvidet med mange sjove og lærerige funktioner, der giver mulighed for at nyde AR-verden med og uden de trykte bøger. Der findes både gratis og abonnementbaseret indhold ud over det købte fysisk produkt.
App'en er let at bruge og velegnet til alle. COPPA og ESRB certificeret.

App'en er gratis, men købte produkter skal først aktiveres i app'en for at se og lege med tilhørende AR-indhold. Det gør man med den personlige aktiveringskode, som findes inde i produktet.
OBS: Vær opmærksom på at App'ens ekstra funktioner og spil er p.t. på engelsk.

App'en findes til både iOS- og Android-telefoner og -tabletter.

Devar app

Fysiske AR-produkter

Trykte plakater, male-, læse- og aktivitetsbøger. Læs, farvelæg, løs en opgave, spil og interager med bøgens indhold i app'en. Se mere...

Digitale AR-produkter

AR e-bøger og encyklopædier. Læs, spil og interager med en bog direkte i app'en når som helst og hvor som helst uden den trykte version.

Undervisning & Læring

Dyk ind i vidunderlig verden af ​​viden med visuel og interaktiv læring. Et sæt af fagrelaterede materialer med test og sjove eksperimenter.

AI-Lærere (Kunstig intelligens)

Lær gennem dialog med historiske figurer, filosoffer, forskere og opfindere. Hør dem fortælle om deres teorier og opdagelser.

AR-kæledyr og Tamagotchi

Spil og snak med dine yndlingsfigurer som om de var lige ved siden af ​​dig. Pas godt på dine små tamagotchi-venner. Glem ikke sjove spil!

CinemARium

Prøv kræfter med at være filminstruktør og lav din egen AR-film. Indstil scenen, optag scriptet og lag stemmen over til dit mesterværk.

Devar app

Kom godt i gang

App

1. Hold din enhed parallelt med bogsiden. Du skal holde den på en sådan måde, at hele siden bliver synlig gennem kameraet. Så kommer den gule firkant på toppen af den pågældende side.

2. Start derefter langsomt med at flytte din enhed mod siden, men hold den gule firkant inden for skærmens grænser. Sker der ingenting, så prøv at fladte siden og sætte belysningen op.

3. Du kan nu se animationer og lege med figurerne. Ser du en blå joystick-knap nederst til højre (A-B), betyder det at der kan afspilles flere animationer. Tryk på den. Afvent til at knappen er "Aktiv" (A) igen for at se næste animation.

Andre knapper: 1 - tilbage til bog-skærm; 2 - tag selfie med figuren; 3 - start forfra; 4 - tag foto, optag video. Der findes flere styringsknapper i app'en, alt afhængig af din bog. Se evt. Brugsanvisning

Devar app

Ofte stillede spørgsmål:

iOS

Kræver iOS 7.0 eller en nyere version.
Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Android

Sony Ericsson Xperia X10, Acer Iconia Tab A501 og andre enheder med CPU, der ikke understøtter NEON (Tegra 2) er ikke kompatible.

Galaxy Tab3 10.1, Asus MeMo Pad og andre IntelAtom-enheder kan have kamera-tilgængelighedsproblem.

Sony Xperia M kan have autofocus-problem.

Fungerer ikke på min enhed (nedbrud, lukker osv.)

Generelt er dette afsnit for Android-enheder.
Før du går i detaljer, skal du prøve at genstarte enheden og starte app'en igen før noget andet.
Det vigtigste krav til vores app – mængden af RAM. Minimum er 512 MB ledige RAM.

Hvis du ikke kender enhedens specifikationer, kan du finde dem i enhedens indstillinger:
For Android 4.x og 5.х, gå til Indstillinger -> Apps -> Running. Nederst ser du dine RAM-parametre.
For Android 6.x og 7.х, gå til Indstillinger -> Hukommelse; dér vil du se dine RAM-parametre.

Hvis du har et minimum på 512 MB RAM, men appen fortsat ’crasher’, kan der være flere grunde til det:

 • Udførelsen af resten af dine komponenter er ikke nok - i dette tilfælde kan vi ikke hjælpe dig.
 • Ydelsen af din enhed er mindst mulig - i dette tilfælde skal du prøve at lukke alle baggrundsapplikationer (antivirus, budbringere osv.).

Hvis denne vejledning ikke hjalp dig, kontakt os straks via support chat, og vi vil forsøge at finde ud af, hvad problemet er.

Downloadhastigheden for applikationen og dens komponenter afhænger af det anvendte internets hastighed og processorstyrken på din enhed.

Når du starter app'en, skal du have adgang til internettet for at loade indholdet. Du må ikke slukke for internettet, før loading er gennemført.

En internetforbindelse er nødvendig for at bruge alle funktionerne i app'en.

Sørg for, at du har nok plads på din enhed eller SD-kort. Selve appen vil tage omkring 35 MB, og hver bog vil tage op til 100 MB.

 • Hent Devar app på din iOS/Android telefon eller tablet, brug evt. QR-kode ovenfor. Start appen, sørg for at Danmark er valgt som dit land. Accepter brug af kamera.
 • På app'ens hovedskærmen er der sektioner (hylder). Du kan rulle denne skærm lodret og hver hylde vandret for at se alle produkter på en given hylde.
 • Hvis du har vores bog: Rul ned til "Bøger"-hylde med bog-ikoner på. Klik på ikonet for din bog, så åbnes bogskærmen. Download bogen på dit bibliotek (gøres en gang).
 • Følg instruktionerne for at aktivere bogen. Din personlige aktiveringskode finder du inde i produktet. Hvis din bog slet ikke har denne kode (hvilket sker lejlighedsvist) – kontakt os.
 • Hvis du ikke har vores bog: Vælg produktet på en af hylderne. Følg instruktionerne for at komme i gang.
 • Har du et maleark med en en demo-figur, kan du prøve at lege med helt gratis. For at gøre det skal du vælge Demo-ikon på "Prøv"-hylden og download produktet på dit bibliotek
 • Tryk på "START". Bogen hentes fra biblioteket og kameraet tændes.
 • Hold din enhed parallelt med bogsiden. Du skal holde den på en sådan måde, at hele siden bliver synlig gennem kameraet. Så kommer den gule firkant på toppen af den pågældende side. Start derefter langsomt med at flytte din enhed mod siden, men hold den gule firkant inden for skærmens grænser. Sker der ingenting, så prøv at fladte siden og sætte belysningen op.
 • Se magien udfolde sig! Brug knapperne i app'en til at spille med figurerne.

Autoriseringsfejl

Denne fejlmeddelelse fortæller, at du har indtastet din kode i den forkerte bog og nu forsøger at aktivere den anden bog. Kontakt os via support chat og send os:
- Koden fra den bog, som du forsøger at indtaste.
- Den nøjagtige titel på din bog eller et billede af omslaget.

Forkert kode

Dette betyder, at du sandsynligvis indtaster den forkerte kode. Husk, at i vores koder er 3. og 4. symbol latinske bogstaver. Ellers indtaster du din kode på den forkerte bog eller i den forkerte app.
Dobbelttjek alting. Hvis du stadig får fejlmeddelelsen, kontakt os via support chat.

App er blokeret

Du har muligvis indtastet forkert kode mange gange.
Vær ikke bekymret! Kontakt os via support chat, og vi vil fjerne blokeringen.

Beskadiget aktiveringskode

Vi er meget kede af, at du er stødt på et sådant problem :( Desværre sker det nogle gange, og der er ingen grund til panik.
Du bedes lave to billeder: bogens forside og den side, hvor koden er placeret (så vi kan se titlen på bogen og den beskadigede kode). Send os disse billeder via support chat.
Hvis vi kan, gendanner vi din kode. Hvis ikke – så sender vi bare en ny!

Der sker ingenting, bogen bliver ikke vist, AR aktiveres ikke, animationer afspilles ikke osv...

Sørg for at åbne den korrekte bog – svarer dens ikon til din bogs omslag?
Selv hvis du tror, at du har gjort alt rigtigt, skal du alligevel dobbelttjekke, da nogle koder kan være universelle. De kan f.eks. aktivere flere bøger. Måske har du lige aktiveret den forkerte bog.
Sørg for at tegningens sort kontur forbliver synlig når du farvelægger billeder. Brug derfor ikke meget mørke farver og press ikke for hårdt med blyanten.
Hvis du er sikker på, at du har gjort alting rigtigt, så prøv at fladte siden og sætte belysningen op; måske kan vores app ikke "se" siderne i din bog.
Hvis det stadig ikke virker, er der nok en fejl. Kontakt os via support chat.

Skærmen bliver gul (der vises et gul rektangel på bogen), og der sker ikke andet.

Dette tilfælde betyder kun én ting – alt bliver lavet korrekt, vores app "ser" din bog, men enheden bliver holdt forkert.
Du skal holde den på en sådan måde, at hele siden bliver synlig gennem kameraet. Så kommer den gule firkant på toppen af den pågældende side. Start derefter langsomt med at flytte din enhed mod siden, men hold den gule firkant inden for skærmens grænser.
Hvis disse tips ikke hjælper dig, så prøv at fladte siden og sætte belysningen op, mens du holder din enhed parallelt med bogen.
Hvis det stadig ikke virker, er der nok en fejl. Kontakt os via support chat.

Ingen lyd i appen.

Sørg for, at du har lyden aktiveret på din enhed. Bemærk, at den generelle lydstyrke og mediestyrke er to separate knapper.
Hvis du er sikker på, at du har aktiveret lyden, og højttaleren virker, men du har stadig ingen lyd, så kontakt os via support chat og send svarene på følgende spørgsmål:
- Der er ingen lyd i en bestemt bog eller i appen generelt?
- Er der lyd på app'ens generelle grænseflade? For eksempel er der en lyd under indlæsning, på hver knap, ved tryk osv.

App'en er udstyret med mange funktioner og elementer såsom:

 • tilpasning af indstillinger
 • chat-support med udvikleren
 • kontrolknapper til styring af figurer og spil
 • mulighed for at prøve en gratis demo før du køber
 • mulighed for at lave foto og optage video med AR-figurer, samt dele dem med venner og familien
 • ... og mange andre spændende muligheder!

Devar app

AR-TEKNOLOGIER, BRUGT I PRODUKTER

AR-OBJEKT: Når du peger med kameraet på en illustration i malebøgerne, bliver billederne til 3D-objekter og vises i udvidet virkelighed.

ANIMERET OBJEKT: Figurerne bevæger sig i rummet og har bevægelige kroppe på grund af 3D-animation.

STEMME OG MUSIK: Scener med figurer kommer til live med voice-over, lyd- eller musikakkompagnement.

TALESTYRING: Styr figurerne med talekommandoer.

INTERAKTIV OBJEKTKONTROL: Styringen af figurer udføres ved hjælp af kommandotasterne i app'en.

PRÆCIS FARVELÆGNING: Figuren genoplives med de mindste detaljer fra den malede illustration. Denne type farvelægning giver dig mulighed for selv at skrive bogstaver på figurer.

UNIK KODEADGANG: Beskyttelse mod piratkopiering. For at aktivere bogen skal du indtaste en personlige aktiveringskode, som findes inde i produktet.

AR-SPY (virtuelt objekt følger kameraet): Tillader figuren at spore kameraets position og bevæger sig efter det.

GENKENDELSESADGANG: For at aktivere bogen, skal du pege med kameraet på forsiden, hvor markøren er krypteret.

SPIL: Du kan skifte fra Augmented Reality til gaming- spiltilstand.

CROSS-AR (interaktion mellem objekter): Figurer interagerer med hinanden.

INTERAKTION MED FIGUREN: Animation starter, efter at du har klikket på din smartphone eller tabletskærmen. Efter afspilning af animationen vises joystick til at styre figuren med.

OBJEKT-FARVELÆGNING: bruges, hvis den illustration, som app'en tager farver fra for at skabe figuren i Augmented Reality, indeholder mange små objekter.

HÅNDINTERAKTION: Figurer reagerer på menneskelige hænder. Takket være denne teknologi kan børnene holde deres yndlingshelte i hånden.

RUMGENKENDELSE: Figurer genkender reelle objekter omkring sig og interagerer med dem.

AR COLORING IN-PROGRESS: - brugeren deltager i figurens skabelse. Du kan tegne, hvad du har lyst til på illustrationen i en malebog.

FIGURKONSTRUKTØR: Det dynamiske, volumetriske billede af figuren er opnået fra særskilt malede fremspring.

TRIN-FOR-TRIN SCANNING: Trin-for-trin-scanning af en storformats-illustration for at skabe en tredimensionel model.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nyheder om nye udgivelser, konkurrencer, tilbud eller app'ens opdateringer. Vi spammer dig ikke, og vi deler ikke dine oplysninger med andre.

Betalingskort