FRI Fragt | GRATIS gaveindpakning
KIKORIKI - hjernegymnastik

KIKORIKI

- hjernegymnastik til de mindste

Et klogt pindsvin, Chiko, og hans rejseglade ven, kragen Carlin, tager på udfordrende rejser, hvor de møder pirater, en ond heks, en drage og mange andre modstandere. Hjælp dem med at klare alle udfordringer og vende hjem i god behold.

kr. 169,-

Bestil

Detaljer

Kendt fra Netflix
Format: A4 Hæftet
Sider: 24
Sprog: Dansk
10+ typer af logiske opgaver
10 Kikoriki-figurer
20 AR-animationer

Udvikler og APP: DEVAR
Forlag: AR-HUS
ISBN: 9788797030462
Kategori: Aktivitetsbøger
Levering: 1-3 hverdage

- Logiske opgaver
- Fagtræning
- Farvelægning
- Lyd, musik, video
- AR-spil


- 3D klistermærker-sæt (indtil lager haves)
- Fri Fragt
- Gratis gaveindpakning

KIKORIKI - hjernegymnastik til de mindste

Beskrivelse

En bande kugleformede venner bor i en fantastisk Kikoriki-verden med chokolade i overflod, selvvalgte drømme og mulighed for hvad som helst. De har det sjovt med at løse problemer, dele historier og udforske deres undertiden magiske, men altid specielle, verden. Tag med på deres spændende og en lille smule farlige rejser og bliv klogere på deres udfordringer.

Denne bog er ikke kun et sjovt farvelægningsspil, men også spændende hjernegymnastik. Den udfordrer barnets krop og tanker og kan bruges til at gøre barnet mere tryg ved skolefagene samt ved mødet med forskellige former for vanskeligheder i hverdagen.

Barnet løser underholdende gåder og spiller logiske spil, der udvikler dets intelligens og kreative tankegang. Letlæste tekster fortæller historien og forklarer løsninger. Med de sjove opgaver kan barnet blive bedre til at læse, skrive, regne og træne sig til en bedre koncentration og hukommelse.

Med Augmented Reality (AR)* kan du opleve Kikorikis eventyr i den virkelige verden. Se karaktererne blive levende på din smartphone eller tablet og leg med. Skab din egen Kikoriki-figur, brug dine yndlingsfarver og gør den levende på din mobile enhed.

HUSK!
Du kan lave dit eget foto og optage video med Kikoriki lige i appen! Del dem bagefter med venner og familien.

Bogen styrker:

  • Dansktræning
  • Matematiktræning
  • Logik og abstrakte færdigheder
  • Tegnefærdigheder
  • Kreativ tænkning
  • Koncentration og hukommelse

Regelmæssighed og gentagelse er vigtige i udviklingen af ethvert barn. Se efter andre malebøger med interessante fakta, opgaver og spil.

Bedøm bogen med stjerner

Relaterede:

Monsterbiler
AR-plakat By

Tre skridt til et mirakel

Køb din bog

Farvelæg billedet. Brug farveblyanter, malekridt, vandbaseret maling eller tuscher. Du kan også prøve et gratis maleark.

Hent den gratis app

Download den gratis Devar app på din telefon eller tablet. Indtast din personlige kode for at aktivere bogen.

Scanér billedet

Hold din telefon eller tablet over billedet. Figuren dukker lyslevende op – direkte på bogside, præcis som du har skabt den.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nyheder om nye udgivelser, konkurrencer, tilbud eller app'ens opdateringer. Vi spammer dig ikke, og vi deler ikke dine oplysninger med andre.

Betalingskort