FRI Fragt | GRATIS gaveindpakning
Kunstterapi i Augmented Reality
Elektronisk AR-pakke

Lost Civilizations. Maya

Oplev den vidunderlige Maya-verden, dens fantastiske myter og kultur, der bliver levende lige foran dig! En spændende gave til afslapning og kreativ interaktion med mayaernes magiske univers.
For teens og voksne

kr. 169,-

i Kurv

Detaljer

Format: AR e-bog, pdf
Sider: 88
20 Maleark
30+ Tattoo motiver
20 Nahual kort
Sprog: Engelsk
APP: DEVAR
Udgiver: AR-HUS
ISBN: 9788797030431
Kategori: AR-encyklopædi
Levering: 1 hverdag

AR Live Colouring, 4D Encyclopedia, Tattoo & Nahual


- Encyklopædi
- Læring (Engelsk)
- Lyd, musik
- Farvelægning
- Mindfullness

Kunstterapi i Augmented Reality

Beskrivelse

Nyd den stille afslapnings- og oplevelsesterapi med den vidunderlige Maya-verden, der bliver levende lige for næsen af dig! Farvelæg de smukke mandalaagtige illustrationer og leg med dem i AR-appen. Dine tegninger vil svæve over de trykte sider, overraske dig og genoplive historierne for dig. Find hemmelige detaljer gemt i tegninger, oplev den vidunderlige mayansk tattookunst og klar dagen med Nahual-stjernetegn.

Pakken indeholder:

1. MAYA 4D Encyclopedia - AR e-bog (i App'en)
Det store maya-leksikon, der fortæller om den mystiske verden af legender og hemmeligheder i den antikke maya-civilisation. Mysterier, der forbliver uforklarlige – selv i dag.
AR-indhold afspilles direkte i dine omgivelser uden trykte sider.

2. Maleark-hæfte til selvprint
20 mandalaagtige tegninger til at farvelægge (+ 20 allerede farvelagte), som du kan genoplive på skærmen af din mobile enhed via app'en. Dine kreationer bliver levende, præcis som du har farvet dem! Kan farvelægges også i computeren.
AR-indhold afspilles i forbindelse med malearket, uanset om det ligger på bordet, hænger på væggen eller er åbent på PC-skærmen.

3. Teksthæfte til selvprint
20 emner / chapters. Rene tekster med let s/h grafik, så du roligt kan læse og fordybe dig i stoffet enten på PC-skærmen eller på tryk. Tips til at finde hemmeligheder, gemt i illustrationer.
OBS: Intet AR-indhold

4. Tattoo-hæfte til selvprint
Symboler og betydning af mayansk tattookunst. Det er en oplagt inspirationskilde til dig, der er fan af tribal og antik symbolisme. 30+ motiver, lige til at vise din tattoomaster, og du kan naturligvis lægge dine farver på.
OBS: Intet AR-indhold.

5. Nahual-hæfte til selvprint
20 magiske Maya-stjernetegn. En nahual er et magisk dyrs sjæl, der følger dig hele livet og beskytter dig. En nahual kan hjælpe dig med at træffe rigtige beslutninger og klare dagens udfordringer i stort og småt.
OBS: Intet AR-indhold.

Bogen vil hjælpe dig med at genvinde og styrke din egen balance og livsglæde samt bidrage til:

  • Bedre engelsk ordforråd
  • Dybere viden om emnet
  • Stresshåndtering
  • Mindfullness
  • Forståelse for symboler og symbolik
  • Kreativ tænkning
  • Nysgerrighed på livet

TIP:
Indram tegningen og udsmyk dine vægge. Da du kan printe separate maleark ud efter ønske og behov, kan du lave en ægte udstilling med tegninger i forskellige farver og stemninger.

Overvejer du at købe til skole/institution - kontakt os! Webshop priser gælder kun private og derfor adgang til app'en er låst til få enheder.

Bedøm bogen med stjerner

Relaterede:

AR-Plakat: BY
Destroyers

Tre skridt til et mirakel

Køb din bog

Farvelæg billedet. Brug farveblyanter, malekridt, vandbaseret maling eller tuscher. Du kan også prøve et gratis maleark.

Hent den gratis app

Download den gratis DEVAR-books app på din telefon eller tablet. Indtast din personlige kode for at aktivere bogen.

Scanér billedet

Hold din telefon eller tablet over billedet. Figuren dukker lyslevende op – direkte på bogside, præcis som du har skabt den.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nyheder om nye udgivelser, konkurrencer, tilbud eller app'ens opdateringer. Vi spammer dig ikke, og vi deler ikke dine oplysninger med andre.

Betalingskort