FRI Fragt | GRATIS gaveindpakning
Monsterbiler
Drive

Monsterbiler

Malebog og racerspil

Dette er ikke en simpel malebog! Det er et rigtigt racerspil, der bliver til virkelighed på din mobilenhed. Design, Spil, Kør og Vind!

7 levende biler
Racerspil
Vejl. alder: 4+
kr. 149,-

i Kurv

Detaljer

Format: A4 Hæftet
Sider: 16
AR-Biler: 7
AR-Spil: Racer
Udvikler og APP: DEVAR
Forlag: AR-HUS
ISBN: 9788797030424
Kategori: Racermalebog
Levering: 1-3 hverdage

- Farvelægning
- Lyd, musik, tale
- Design, byg selv
- AR-Spil


- Fri Fragt
- Gratis gaveindpakning

DRIVE: Levende malebog og Racerspil

Beskrivelse

Design din egen monsterbil og kør rundt i den på dit værelse eller på et rigtigt racerspor!
Bilræs i rummet er det mest spændende spil i udvidet virkelighed! Kør din bil med pumpende adrenalin i blodet og erobr planeter. Styr dit køretøj ved hjælp af kontrolpanelet på din tablet eller smartphone. Du kan manøvrere og dreje den i alle retninger.

Forbered dig på monster-truckrace i den helt enestående racermalebog. Du får din egen bigfoot-bil. Mal den i vilde farver og kør off-road! Cool? Super cool! Alt dette bliver muligt sammen med den nyeste Augmented Reality-teknologi til din tablet eller smartphone.

På hver side findes et allerede farvet billede af en monster-truckmodel samt bilens projektionsbilleder, som du kan lægge farve på. Du behøver ikke bruge samme farver som på modelbilledet. Slip kreativiteten løs og skab din bil i de farver, som du har lyst til.

Ud fra dine tegninger reproduceres bilen til en bevægende 3D-model, direkte på bordet eller i din hånd. Klik på ikonet med bilen i app'en, og din bil overføres til racerbanen. Føl dig selv som en mester-racerpilot. Konkurrér med andre biler i hastighed og smidighed og vind!

DRIVE-SERIE: levende malebog og racerspil på samme mobile enhed.

Barnet vil træne:

  • Kommunikative og sociale evner
  • Tegnefærdigheder
  • Formforståelse
  • Koncentration
  • Kreativ tænkning
  • Logik og hukommelse

Regelmæssighed og gentagelse er vigtige i udviklingen af ethvert barn. Se efter andre malebøger med interessante fakta, opgaver og spil.

Bedøm bogen med stjerner

Relaterede:

Eventyrland
Søde Helte

Tre skridt til et mirakel

Køb din bog

Farvelæg billedet. Brug farveblyanter, malekridt, vandbaseret maling eller tuscher. Du kan også prøve et gratis maleark.

Hent den gratis app

Download den gratis Devar app på din telefon eller tablet. Indtast din personlige kode for at aktivere bogen.

Scanér billedet

Hold din telefon eller tablet over billedet. Figuren dukker lyslevende op – direkte på bogside, præcis som du har skabt den.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nyheder om nye udgivelser, konkurrencer, tilbud eller app'ens opdateringer. Vi spammer dig ikke, og vi deler ikke dine oplysninger med andre.

Betalingskort