FRI Fragt | GRATIS gaveindpakning
Soede Helte
Levende Malebøger

Søde Helte

Leg og Lær engelsk

14 fantastiske figurer kommer til live lige dér på siderne i malebogen! Læg farver på og peg på tegningen med din telefon eller tablet.
Farvelæg, leg og hav det sjovt!

14 figurer
42 fakta (native engelsk voice-over)
Alder: 0+ (for de yngste)
kr. 149,-

i Kurv

Detaljer

Format: A4 Hæftet
Sider: 16
AR-Animationer: 14
AR-Tale: Engelsk
Udvikler og APP: DEVAR
Forlag: AR-HUS
ISBN: 9788797030400
Kategori: Malebøger
Levering: 1-2 hverdage

- Farvelægning
- Lyd, musik, tale
- Læring, forståelse
- AR-Interaktion


- Fri Fragt
- Gratis gaveindpakning

Leg og Lær engelsk med SØDE HELTE

Beskrivelse

Udviklingsfremmende malebøg med interessante fakta på engelsk.
SØDE HELTE vil tage barnet med til et magisk land, hvor han bliver ven med eventyrlige karakterer: ildsprudende drager, søde hundehvalpe og kattekillinger, stjernepony, blomsterfeen, havfrue og andre søde helte.

SØDE HELTE gør farvelægning og engelsk læring til et sjovt spil:
Mal siderne. Ved farvelægning træner børn hænderne. Det forbereder dem ikke kun til at skrive, men også til at udvikle tale! Talecentret er placeret ved siden af den zone, der er ansvarlig for hjernens finmotoriske færdigheder.

Start animationen ved at klikke på den blå knap i app'en. Når figuren stopper med at bevæge sig og står på en plads, tryk da på den blå knap igen. Farverne til den tredimensionale figur er taget direkte fra billedet. Vis barnet, at illustrationens figur, som han netop har malet, kan komme til live i Augmented Reality. Det vil motivere barnet til at afslutte tegningen og være mere præcis og forsigtig.

42 interessante fakta om figurerne på engelsk er indtalt i app'en. De vil hjælpe barnet med at forbedre mundtlig forståelse af fremmedsprog og lære mere om bogens "helte". Fakta er indtalt af professionel skuespiller. For at lytte til dem, klik på ædelstenene under animationen.

Ved at lytte til voice-over vil barnet lære usædvanlige og ukendte ord og navne. At høre og bruge fremmedord, hvis betydning barnet ikke forstår fuldt ud, er en vigtig faktor i barnets udvikling.

Bogen styrker:

  • Den finmotoriske evne
  • Mundtlige sprogfærdigheder
  • Engelsk udtale
  • Tegnefærdigheder
  • Kreativ tænkning
  • Opmærksomhed og hukommelse

Regelmæssighed og gentagelse er vigtige i udviklingen af ethvert barn. Se efter andre malebøger med interessante fakta, opgaver og spil.

Bedøm bogen med stjerner

Relaterede:

Eventyrland
Destroyers

Tre skridt til et mirakel

Køb din bog

Farvelæg billedet. Brug farveblyanter, malekridt, vandbaseret maling eller tuscher. Du kan også prøve et gratis maleark.

Hent den gratis app

Download den gratis Devar app på din telefon eller tablet. Indtast din personlige kode for at aktivere bogen.

Scanér billedet

Hold din telefon eller tablet over billedet. Figuren dukker lyslevende op – direkte på bogside, præcis som du har skabt den.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nyheder om nye udgivelser, konkurrencer, tilbud eller app'ens opdateringer. Vi spammer dig ikke, og vi deler ikke dine oplysninger med andre.

Betalingskort