FRI Fragt | GRATIS gaveindpakning
Monsterbiler

Tænk hvis bøger var levende

Der er ikke noget som at sætte sig godt til rette i en god stol. Smække fødderne op og åbne en god bog. I den ene hånd holder du en kop friskbrygget kaffe. Du går i gang med at læse, og snart er du helt opslugt i en anden verden. Du lever dig ind i bogen og dens handling...

Men hvad nu hvis det var omvendt?

Hvad nu hvis bogens indhold pludselig blandede sig med din virkelighed? En fugl kunne sidde og kvidre på kanten af din kaffekop. Eller du kunne tage en snak med bogens hovedperson – som havde sat sig til rette overfor dig.

Din virkelighed på hormoner

Augmented Reality (AR) er en teknologi der udvider din virkelighed. Den kombinerer den virtuelle verden med den virkelige verden. Måske har du set dine børn løbe rundt og jagte Pokémons med deres smartphones?
Med telefonens kamera kombinerer enheden den virkelige verden med en virtuel verden fyldt med små søde figurer du kan fange. Pokémon viser idéen med AR, men mulighederne er langt større.

Bøger for flere sanser

AR-bøger giver læseren mulighed for at bruge flere sanser på een gang. Det gør oplevelsen større. En AR-bog er en helt almindelig bog på tryk, som du kombinerer med en app til din telefon eller tablet.

Du aktiverer synet, hørelsen og den kinæstetiske sans. Den kinæstetiske sans er evnen til at vide hvor vores krop og legemsdele befinder sig i forhold til vores omverden.

Med en AR-bog kan du lægge et ekstra lag af information på virkeligheden. Det betyder at du kan opleve bogens figurer komme til live. Du kan høre dem tale til dig. Og du kan endda få indflydelse på hvordan de skal se ud eller agere. Du er selv en aktiv deltager i historien.

Slut med at læse en bog passivt. Nu kan du selv være med til at skabe handlingen.

Børn lærer mere med AR

AR-bøger er sjove for børn. De underholder og hjælper med indlæring. Den bedste måde at lære er ved at bruge flere sanser. Det er en kendt sag at vi lærer mere ved at prøve noget end at læse om det.

En AR-bog giver dit barn mulighed for at se, høre og prøve stoffet i virkeligheden. Den visuelle del gør det lettere at forstå og huske budskabet.

AR kan hjælpe dit barn med at udvikle sociale færdigheder, sprog, regning og kreative evner. Den motiverer barnets lyst til at lære – fordi det er sjovt.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nyheder om nye udgivelser, konkurrencer, tilbud eller app'ens opdateringer. Vi spammer dig ikke, og vi deler ikke dine oplysninger med andre.

Betalingskort